Kia a furnizat o flotă de 120 de automobile pentru Australian Open 2019 - GALERIE FOTO

Automobilele vor transporta jucătorii, oficialii partidelor şi VIP-urile

Kia a furnizat o flotă de 120 de automobile pentru Australian Open 2019 - GALERIE FOTO Kia a furnizat o flotă de 120 de automobile pentru Australian Open 2019 - GALERIE FOTO

Kia Motors Corporation a furnizat o flotă de automobile pentru Australian Open 2019, marcând cel de-al 18-lea an consecutiv în care joacă rolul de sponsor major al turneului de Grand Slam din Asia-Pacific.

Ceremonia oficială de predare a automobilelor a avut loc astăzi în Federation Square din Melbourne, iar Rafael Nadal, ambasadorul Kia şi câştigător a 17 titluri de Grand Slam, a prezentat cele 120 de automobile Kia oficialilor turneului Australian Open.

Automobilele vor transporta jucătorii, oficialii partidelor şi VIP-urile pe toată durata celor două săptămâni ale turneului, care începe în 14 ianuarie în Melbourne şi se încheie cu finala de simplu masculin care se va desfăşura pe arena Rod Laver în 27 ianuarie.

În decursul ultimilor 18 ani, flota de curtoazie Kia a parcurs milioane de kilometri în zeci de mii de călătorii în care au transportat jucătorii de tenis şi oficialii în condiţii de confort şi siguranţă. În acest an, flota Kia va continua această tradiţie cu ajutorul celor peste 350 de şoferi ai turneului, care se aşteaptă să parcurgă peste 450.000 de kilometri în mii de deplasări în timpul turneului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.