Kia are cele mai mari vânzări trimestriale din istorie în Europa cu un total de 132.174 unităţi vândute

Kia Motors a înregistrat cele mai mari vânzări trimestriale din istorie în Europa în primele trei luni ale anului 2019. Cu 132.174 unităţi vândute de la începutul anului, ultimele cifre indică o creştere de 0.6% a vânzărilor. Depăşind performanţele pieţei europene, cota de piaţă Kia în Europa a crescut la 3.2%, de la 3.1% în aceeaşi perioadă a anului 2018.

Kia are cele mai mari vânzări trimestriale din istorie în Europa cu un total de 132.174 unităţi vândute Kia are cele mai mari vânzări trimestriale din istorie în Europa cu un total de 132.174 unităţi vândute

După lansarea anul trecut a noii game de modele Ceed, vânzările din primul trimestru al anului 2019 au crescut cu 29%, de la 19.000 la 24.510 unităţi. Noul Kia ProCeed cu caroserie shooting brake în cinci uşi a fost în mod special foarte popular, cu 3.908 unităţi vândute în primele trei luni ale anului 2019 - o creştere de 459.9% faţă de vânzările modelului anterior pro_cee’d înregistrate în primul trimestru al anului 2018. Doar în luna martie, vânzările noului ProCeed au egalat vânzările predecesorului său pe întreg anul 2018.

Modelele Ceed hatchback şi Sportswagon au înregistrat fiecare un record de vânzări faţă de anul trecut, cu o creştere de 12.0% şi respectiv 13.5%. Un nou crossover Ceed urmează a fi lansat în acest an, consolidând în continuare gama populară de modele.

Cu 32.354 unităţi vândute în primul trimestru al anului 2019, Ceed rămâne cel de-al doilea cel mai bine vândut model Kia după modelul SUV compact Sportage construit în Europa.

Niro, cel mai bine vândut model Kia cu sistem de propulsie electrificat, a înregistrat o creştere trimestrială a vânzărilor de 49.6% faţă de anul trecut, atingând 15.695 unităţi vândute. Ambele versiuni ale modelului Niro - Hybrid şi Plug-in Hybrid - au înregistrat cele mai bune vânzări din istorie.

Vânzările modelului Optima Plug-in Hybrid (disponibil cu caroserie sedan şi Sportswagon) au crescut cu 48.3%, la 1.435 unităţi, în timp ce modelul Soul EV a adunat 474 unităţi vândute în ultimele săptămâni dinaintea înlocuirii sale cu noul model.

Kia a înregistrat de asemenea, o cerere mare pentru ultimele sale automobile 100% electrice, e-Soul şi e-Niro. Ambele modele sunt comercializate pe pieţele europene. Vânzările au fost susţinute şi de vânzările trimestriale de peste 1.000 de unităţi ale modelului Sportage în versiunile EcoDynamics+ şi mild-hybrid.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.