Kia cee'd Intelligent Stop & Go

Kia va lansa anul acesta tehnologia Stop & Go pe modelul său de clasă compactă cee'd, disponibil cu motorizările pe benzină de 1,4 şi 1,6 litri.

Kia cee'd Intelligent Stop & Go Kia cee'd Intelligent Stop & Go

În lupta cu emisiile de CO2 producătorii caută în continuu soluţii pentru reducerea consumului de carburant. Una dintre variantele tehnice alese este aceea de a opri funcţionarea motorului atunci când nu este nevoie de el, adică în principal la mersul prin oraş sau că să fim mai exacţi la statul în coloană sau la stop.

Denumit ISG, de la Idle, Stop and Go, sistemul oferit de Kia vine totuşi cu ceva nou. Motorul poate fi oprit şi atunci când maşina se deplasează cu mai puţin de 6,4 km/h. Pentru asta şoferul trebuie să scoată schimbătorul din viteză şi să dea drumul la ambreiaj. Per total se va realiza în acest fel o economie de 15% în mediul urban. Asta pentru că în ajutor vin şi un set de pneuri cu rezistenţă redusă la înaintare şi o cutie de viteze mai uşoară. Pe parcursul acestui an, ISG-ul va fi disponibil şi pe Kia cee'd, varianta diesel de 1,6 litri.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.