Kia cee’d Sporty Wagon

Kia îşi continuă ascensiunea în Europa prin prezentarea variantei break a modelului său de clasă compactă cee’d.

Kia cee’d Sporty Wagon Kia cee’d Sporty Wagon

Noua maşină păstrează toate atributele modelului de bază în cinci uşi, însă oferă spaţiu şi versatilitate mărite. Cee’d Sporty Wagon măsoară 4,5 metri în lungime şi beneficiază de un ampatament mărit, ce îi va asigura un loc fruntaş în clasamentul compactelor în ceea ce priveşte spatiul interior. Portbagajul va fi cu 200 de litri mai mare decât cel de la versiunea hatchback, atingând cifra de 534 de litri atunci când se încarcă până la nivelul geamurilor.

Designul părtii spate a fost realizat ţinându-se cont de accesul cât mai facil la portbagaj. Clienţii din Europa vor avea de ales dintre 18 versiuni diferite: trei niveluri de echipare, cinci motorizări cu puteri între 90 şi 143 de CP, transmisii manuale sau automate şi numeroase opţionale. Pentru a evidenţia calitatea noului model, Kia oferă o garanţie remarcabilă de 7 ani sau 150.000 km

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.