Kia cee'd XR

Producătorul corean doreşte o creştere semnificativă de vânzări şi are de gand să folosească versiunile sportive ca vectori de imagine.

Kia cee'd XR Kia cee'd XR

Săptămâna trecută Kia a arătat presei la o întâlnire de lângă propriul cartier general din Coreea o versiune cee’d branduită cu sigla XR. În mare este un model normal cu pachetul sport disponibil deja pe piaţă, însă prezenţa semnelor XR ne face să credem că versiunea finală va arata foarte aproape de primele poze prezentate de cei de la Autocar.

Deşi modelul prezentat era motorizat de o unitate aspirată, surse din interiorul companiei au afirmat că se lucrează la versiuni dotate atât cu turbină cât şi cu un compresor mecanic. S-a ales această strategie doarece există diferenţe între pieţa europeană şi cea americană. Astfel, primii preferă maşinile dotate cu turbină, în schimb americanii sunt încântaţi mai mult de ideea unui compresor sub capotă.

Cei de Kia ţintesc foarte sus, aşteptându-se la creşteri ale vânzărilor anuale de la 1,32 mil de exemplare în prezent la 2,5 mil în 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.