Kia Kee Concept

Conceptul coreean ce a avut premiera la Salonul Auto de la Frankfurt a fost avariat în timpul transportului spre un alt eveniment auto important.

Kia Kee Concept Kia Kee Concept
Atunci când lucrezi cu exemplare unice, riscul de a se deteriora unul şi de a rămâne fără obiectul expoziţiei este foarte mare. Pentru Kia acest coşmar a devenit realitate atunci când în timpul transportului, conceptul Kee a fost scăpat din vehiculul ce-l muta la Salonul Auto de la Los Angeles ce începe pe 13 noiembrie.

Maşina a fost trimisă în Italia pentru a fi reparată, partea frontală fiind avariată destul de grav. Un oficial Kia a declarat că reparaţiile nu se pot face în timp pentru ca modelul să mai fie prezentat la evenimentul american. Kia Kee Concept a debutat în această toamnă la Salonul Auto de la Frankfurt, mai multe detalii putând afla accesând acest link.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.