Kia Mesa - fotografii spion

Cât de curând, KIA va scoate pe piaţă un crossover de mari dimensiuni, pentru familiile numeroase, destinat în primul rând pieţei americane.

Kia Mesa - fotografii spion Kia Mesa - fotografii spion
Cei de la KIA au iniţiat deja o campanie-teaser, premergătoare lansării noului SUV, prin care au fost "scăpate" în presă câteva imagini cu detalii ale viitorului model, care a fost prefigurat de conceptul KCD II, de la Salonul Auto de la Detroit, din 2005.

Faţă de KIA Sorento, noua maşină va fi mult mai mare şi va adopta un stil sobru pentru design. Este de aşteptat ca Mesa să intre în luptă cu alte crossover-uri care propun şapte locuri, în timp ce, la nivelul motorizărilor, cei de la autoblog.com se aşteaptă să fie propus şi un V8, pe lângă cunoscutul V6 de 3,8 litri, care echipează Hyundai Vercacruz, model de la care se presupune că provine platforma tehnică.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.