Kia Motors organizează o campanie de donaţii prin fundaţia UEFA pentru a oferi ghete de fotbal tinerilor refugiaţi

Autor: ProMotor 20 mai 2019 Știri auto
Kia Motors organizează o campanie de donaţii prin fundaţia UEFA pentru a oferi ghete de fotbal tinerilor refugiaţi

Renumitul fotbalist internaţional Deco s-a întâlnit în data de 16 mai, la Stadionul Olimpic din Baku, cu reprezentanţi ai bazei de refugiaţi Za’atari din Iordania şi le-a oferit sute de perechi de ghete de fotbal. A fost un act de caritate coordonat de Kia Motors Corporation şi Fundaţia UEFA pentru Copii pentru a ajuta copiii refugiaţi să joace fotbal şi să-i stimuleze şi inspire pe cei tineri.

Câte 700 de perechi de ghete, al căror număr va creşte în cursul procesului de colectare, vor fi dăruite copiilor sirieni din baza pentru refugiaţi Za’atari în următoarele săptămâni.

De-a lungul etapelor din UEFA Europa League, Kia şi fundaţia au vizitat oraşe din întreaga Europă pentru a încuraja fanii fotbalului să-şi doneze ghetele şi echipamentele nedorite. Sute de perechi de ghete au fost donate reprezentanţilor Kia şi ai turneului, în timpul căruia peste 145.000 de fani au văzut de aproape trofeul UEFA Europa League, care a fost prezentat în şcoli, cluburi şi centre urbane din Geneva, Sevilla, Berlin, Londra, Milano, Moscova şi Paris.

Pe perioada desfăşurării campaniei, suporterii şi-au petrecut timpul alături de ambasadorii Trophy Tour, printre care Lothar Matthäus, Andrés Palop, David Seaman, Eidur Gudjohnsen, Andrei Arshavin, Youri Djorkaeff şi Filippo Inzaghi.

Finala UEFA Europa League ce se va disputa între Chelsea şi Arsenal, va avea loc pe Stadionul Olimpic Baku din capitala azeră, pe 29 mai. Ca partener auto oficial al UEFA Europa League, Kia Motors va furniza 90 de automobile ce vor fi folosite în scop oficial pe durata de desfăşurare a campionatului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide