Kia Optima Sedan

Autor: Silviu Draganescu 21 mart. 2008 Știri auto

Kia Optima SedanChiar dacă la vederea conceptului Kia Koup multe lume s-ar fi așteptat la implementarea în serie a unor detalii de design abia în viitorul apropiat, iată că acest lucru s-a întâmplat aproape instant. Noul Optima Sedan a fost lansat de asemenea la New York Autoshow și împrumută desenul partții frontale sau al ceasurilor de bord, fără  prea mare succes însă, nereușind să capteze emoția și pasiunea transmisă de conceptul coreean.

Precum acesta însă, forma exterioară aduce aminte de rivalul de la Honda, Civicul Sedan, având totuși un aspect mai cuminte. Destinată pieței americane, Kia Optima Sedan este dotată cu un motor cu patru cilindri de 2,4 litri de 175 CP și un V6 de 2,7 litri ce dezvoltă 190 CP. Propulsorul de bază este cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, în timp ce V6-le își transmite puterea prin intermediul unei transmisii automate. Garanția de cinci ani sau 60.000 de mile este standard, același interval fiind garantat și pentru asistența rutieră.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide