Kia Optima Sedan

Kia încearcă să-și schimbe imaginea de marcă, primul pas fiind făcut la Salonul Auto de la New York, acolo unde alături de prototipul Koup, a prezentat și noul sedan Optima.

Kia Optima Sedan Kia Optima Sedan
Kia Optima SedanChiar dacă la vederea conceptului Kia Koup multe lume s-ar fi așteptat la implementarea în serie a unor detalii de design abia în viitorul apropiat, iată că acest lucru s-a întâmplat aproape instant. Noul Optima Sedan a fost lansat de asemenea la New York Autoshow și împrumută desenul partții frontale sau al ceasurilor de bord, fără  prea mare succes însă, nereușind să capteze emoția și pasiunea transmisă de conceptul coreean.

Precum acesta însă, forma exterioară aduce aminte de rivalul de la Honda, Civicul Sedan, având totuși un aspect mai cuminte. Destinată pieței americane, Kia Optima Sedan este dotată cu un motor cu patru cilindri de 2,4 litri de 175 CP și un V6 de 2,7 litri ce dezvoltă 190 CP. Propulsorul de bază este cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte, în timp ce V6-le își transmite puterea prin intermediul unei transmisii automate. Garanția de cinci ani sau 60.000 de mile este standard, același interval fiind garantat și pentru asistența rutieră.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.