Premiera  KIA, premierele de la Frankfurt 2009

Cei de la KIA au avut multe de spus la Salonul Auto Frankfurt 2009. Pe lângă premierele mondiale şi europene, coreenii au anunţat lansarea sub-brandului "EcoDynamics", titulatură sub care se vor regăsi maşinile ecologice KIA.

Conferinţa de presă KIA şi premierele mondiale ale coreenilor au fost un punct de atracţie important la Frankfurt 2009. În premieră absolută a fost prezentat noul monovolum compact KIA Venga, dar şi faceliftul revelaţiei din clasa compactă, KIA Cee'd, în timp ce noul SUV KIA Sorento a fost prezentat în premieră europeană.

Totodată, KIA a anunţat un sub-brand, sub care vor fi cunoscute de acum maşinile KIA ecologice, "EcoDynamics". De asemenea, în standul KIA au fost expuse conceptele ecologice KIA Cee'd Hybrid şi Sorento Hybrid-diesel, alături de KIA Forte Hybrid Sedan, lansată pe piaţa coreeană în iulie.

VEZI VIDEO CU LANSĂRILE KIA LA FRANKFURT 2009

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.