Kia prezintă noul XCEED, iar lansarea pe piaţă se face curând

Kia Motors a dezvăluit noul crossover urban Kia XCeed, care va fi dezvăluit spre sfârşitul lunii iunie 2019.

Kia prezintă noul XCEED, iar lansarea pe piaţă se face curând Kia prezintă noul XCEED, iar lansarea pe piaţă se face curând

Kia Motors a dezvăluit noul crossover urban Kia XCeed, care va fi dezvăluit spre sfârşitul lunii iunie 2019. Cu un design modern, noul CUV (crossover utility vehicle) reprezintă o alternativă sportivă la SUV-urile tradiţionale mai mari.

Cu o siluetă de tip coupé, noul Kia XCeed este un produs al centrului de design european al mărcii din Frankfurt, Germania, conceput sub îndrumarea lui Gregory Guillaume, vicepreşedinte de design al Kia Motors Europe. Combinaţia dintre garda la sol ridicată şi linia joasă a plafonulului conferă automobillului o poziţie de conducere mai sportivă decât a unui SUV tradiţional. Iar poziţia de conducere ridicată oferă o vedere mai bună asupra drumului decât un hatchback de familie convenţional.

Kia a anunţat că noul Kia XCeed va oferi un nivel comparabil al spaţiului interior şi al capacităţii portbagajului cu cele mai bine vândute SUV-uri din Europa.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer al Kia Motors Europe, a declarat: „Designul sportiv şi comportamentul noului CUV Kia XCeed îl vor face mai dorit decât multe SUV-uri mai înalte şi mai mari. Cu toate acestea, oferă aceste lucruri fără a compromite versatilitatea, oferind un pachet de dotări inteligente pentru interior şi spaţiul de depozitare al unui SUV, într-o caroserie sportivă şi un aspect compact.”

Noul Kia XCeed va fi complet dezvăluit în 26 Iunie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.