Kia Pro C'eed

Kia Motors a dat publicităţii prima poză oficială a noului model Kia Pro c'eed, care va fi lansat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Kia Pro C'eed Kia Pro C'eed
Bazat pe conceptul Pro c'eed prezenatat la Salonul Auto de la Paris 2006, modelul de serie va fi produs în Slovenia. Pro c'eed este cel de-al treilea membrul al familiei c'eed, după lansarea variantei în cinci uşi şi viitorul Kia c'eed SW care va fi prezentat în toamnă la Frankfurt.

Producţia lui Kia Pro c'eed este programată să înceapă în luma noiembrie, iar pentru vânzare va fi disponibil în primele luni ale anului viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.