Kia: Road to the Goal

Kia România a organizat sub egida Road to the Goal - Drive to Glory un concurs drive test cu Kia Cee'd la care participanţii au testat elementele de siguranţă activă a maşinii.

Kia: Road to the Goal Kia: Road to the Goal
În cele trei zile ale evenimentul Kia Road to the Goal - Drive to Glory au fost invitaţi un număr mare de clienţi, sau potenţiali clienţi, pentru a testa calităţiile lui Kia Cee'd în ceea ce priveşte siguranţa activă. Evenimentul Kia este primul de acest gen organizat de o firma non-premium.

Circuitul de obstacole a fost oragnizat pe o pistă a Aeroportului Internaţional Băneasa şi a fost compus din patru secţiuni. Prima zonă a fost de jaloane, fiind urmată de o secţiune în semicerc. Cea de-a treia secţiune a constat în evitarea unui obstacol, circuitul încheindu-se cu zona de frânare de urgenţă.

În toate cele patru secţiuni s-au testat diferite comportamente dinamice ale maşini. Astfel, în zona de jaloane s-a urmărit reacţia la schimarea ritmică stânga/dreapta a direcţiei de mers. Cea de-a două zonă a fost destinată observării efectelor de sub/supravirare. Evitarea obstacolului s-a efectuat fără a apăsa pedala de frână, fiind pus la lucru sistemul electonic de control al stabilităţii (ESP), iar la final frânarea de urgenţă a demonstrat calităţiile sistemului ABS.

Ziua a patra a evenimentului a fost destinată presei de specialitate, care a avut ocazia să testeze maşina, din păcate sau din fericire, în condiţii de ploaie în averse, nefiind nici pe departe condiţii ideale. Dar cum în trafic niciodată nimic nu este ideal, rafalele de vânt şi circuitul plin de apă nu a reprezentat un obsacol în calea lui Kia Cee'd, maşina comportându-se exemplar pe parcursul traseului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.