Kia s-a plictisit să facă teste de impact normale, aşa că abordează problema vertical cu Carnival

Ca să demonstreze cât de sigur este Carnivalul în cazul unui impact, Kia a scăpat intenţionat un exemplar de la 12 metri înălţime.

Kia s-a plictisit să facă teste de impact normale, aşa că abordează problema vertical cu Carnival Kia s-a plictisit să facă teste de impact normale, aşa că abordează problema vertical cu Carnival

Kia vrea să ne arate că MPV-ul lor Grand Carnival este cât se poate de rezistent într-un impact frontal. Şi pentru că un test de impact frontal este plictisitor, Kia a hotărât să desfăşoare testul pe verticală. Asta înseamnă agăţarea maşinii de o macara şi lăsarea în cădere liberă de la 12,6 metri înălţime, distanţă suficient de mare pentru a atinge o viteză de 56 km/h la impact. 

Kia se pricepe să facă demonstraţii, dacă nu persuasive, măcar impresionante. Ne-a convins că Pierce Brosnan ar putea să joace într-o reclamă pentru Sorento, cum ne-a convins şi că cineva ne dă cu praf de vis noaptea, când dormim.

Ne-a arătat şi cât de simpatici pot fi şoriceii într-o reclamă aproape dubioasă, sau că Rafael Nadal este un mutant. Cu alte cuvinte, merită să te abonezi la canalul lor de YouTube, căci din când în când vei da peste lucrături video foarte simpatice. Acum... să înceapă bufnitura!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.