Kia Soul

Kia va lansa, în octombrie, în România, Kia Soul, prezentat în martie la Salonul Auto de la Geneva sub forma a trei concepte, varianta de serie urmând să aibe premiera mondială la Salonul Auto de la Paris, în septembrie.

Kia Soul Kia Soul
Kia Soul a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva sub forma a trei concepte (Diva, Burner şi Searcher), care sunt, în mare, aceeaşi maşină, însă există elemente de design care diferenţiază o versiune de alta. Cele trei concepte sunt apropiate de maşina de serie, care urmează să fie prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Paris, în luna septembrie, se arată într-un comunicat al Kia România. Noul model va fi lansat în România în luna noiembrie a acestui an. Informaţi legate de nivelele de echipare şi motorizări vor fi disponibile în preajma salonului parizian.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.