Kia Soul lansare în România

Kia Soul va fi lansat în România în luna februarie a anului 2009, urmând să fie oferit cu două motoare pe benzină şi unul diesel.

Kia Soul lansare în România Kia Soul lansare în România

Noul model Kia va fi prezentat în premieră pe data de 2 octombrie, în cadrul Salonului Auto de la Paris. Soul se doreşte a fi  un produs de nişă, cu dimensiuni compacte, dar cu alură de crossover şi targetat către tineri. 

Cel mai puternic motor va fi unul pe benzină, cu o cilindree de 2 litri, care dezvoltă 142 de CP şi un cuplu de 186 Nm, disponibil cu transmisie manuală ori automată. Al doilea motor pe benzină este de 1,6 litri, dezvoltă 126 CP şi un cuplu de 156 Nm. Motorul diesel are o cilindree de 1,6 litri, dezvoltă tot 126 CP, însă cuplul este mai mare, ating valoarea de 255 Nm.

Producţia modelului Kia Soul va începe din noiembrie, la uzina Kia Gwangju, Coreea. Preţurile pentru noul model vor fi comunicate în apropierea momentului lansării.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.