Kia - Vânzări foarte bune

Producătorul coreean necunoscut până acum 20 de ani se îndreaptă spre suma de două milioane de maşini vândute pe an.

Kia - Vânzări foarte bune Kia - Vânzări foarte bune

În timp ce mulţi alţi producători au dificultăţi în a-şi menţine cifrele de vânzări, Kia înregistrează o creştere a acestora de 24,1% doar pe luna iulie a anului acesta. Cumulat, pe primele 6 luni, creşterea totală a fost de 16,9%, cu 839.384 de unităţi. Cel mai bine vândut model a fost Cerato, cunoscut şi ca Spectra cu 124.058 de unităţi urmat de Rio cu 94.340 şi Ceed cu 91.857.

În funcţie de regiune, China se remarcă, având o creştere de 114% în iulie şi una de 42% de la începutul anului, Coreea fiind aproape cu 18,5% pe toată jumătatea acestui an. Iar ritmul acesta este aşteptat să fie menţinut, Kia pregătind numeroase premiere în curând: Cerato, Sorento si un nou sedan de lux.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.