Kirchhoff Automotive deschide prima fabrică din România, la Craiova

Kirchhoff Automotive, unul dintre cei mai mari producători mondiali de sisteme şi caroserii auto, a inaugurat prima fabrică din România, pe platforma industrială din Craiova.

Kirchhoff Automotive deschide prima fabrică din România, la Craiova Kirchhoff Automotive deschide prima fabrică din România, la Craiova

Kirchoff Automotive face parte din Kirchhoff-Gruppe (alături de FAUN Environmental Technology, REHA Group Automotive şi WITTE Tools) şi are în prezent 7.800 de angajaţi în 12 ţări din întreaga lume.

Fabrica de la Craiova, situată lângă unitatea de producţie Ford, a fost construită în doar 11 luni de o echipă de angajaţi KirchhoffF Automotive din Germania, Polonia, Ungaria şi Irlanda. Noua unitate se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 12.000 metri pătraţi şi are aproximativ 200 de angajaţi, ce lucrează în 3 ture cu echipamente tehnologice de ultimă generaţie pentru Ford B-Max. Componentele din fier masiv provin de la fabrica Kirchhoff Automotive din Ungaria şi sunt finisate în Craiova prin sudură în punct fix. Apoi sunt asamblate în vehicule auto produse în fabrica Ford din apropiere. Furnizorul din sudul ţării (regiunea Olteniei) investeşte 12 milioane de euro în întregul proiect.

Noul Ford B-Max este echipat cu o structură ultramodernă cu standarde ridicate de producţie. Printre elementele principale ale noului B-Max se află structura de bază ultramodernă cu sistemul inovator de control al uşilor, Ford Easy Access. Prin aceasta, funcţia de stabilizare este preluată de sistemul de interacţiune a ambelor uşi laterale, permiţând accesul confortabil şi o utilizare foarte facilă. Printre altele, Kirchhoff Automotive produce şinele de oţel pe care rulează inovatorul sistem de control al uşilor.

Din 2013 Compania Ford Motor intenţionează să producă în fabrica de la Craiova mai mult de 100.000 de vehicule anual.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.