Kit de tuning exterior Mansory pentru Mercedes-Benz C-Class Coupe

Autor: Tudor Rus 07 sept. 2012 Știri auto

Cu toate că este vorba despre un pachet de tuning menit să schimbe doar înfăţişarea modelului C-Class Coupe de la Mercedes Benz, nemţii au compensat prin elementele vizuale cu caracter agresiv instalate pe maşină.

La exterior, un impact imediat îl are spoilerul faţă cu grilă metalică şi LED-uri, completat de grila frontală din fibră de carbon. La conturarea aspectului sportiv accentuat vin pragurile laterale şi spoilerul spate cu prize de aer. Caroseria a fost lăţită la nivelul aripilor pentru un aspect impunător iar capota, oglizile laterale şi eleronul discret de pe portbagaj au fost realizate din fibră de carbon, amplificând imaginea sport a modelului. Look-ul nervos al coupe-ului este retuşat de evacuările în formă de paralelipiped.

Pentru interior, germanii propun un set de elemente decorative din fibră de carbon ce pot fi regăsite la nivelul volanului, consolei centrale şi al uşilor. Mai mult,  scaunele din piele neagră şi pedalele de aluminiu garantează să amplifice senzaţiile experimentate la volanul maşinii.

PUTEŢI ADMIRA CREAŢIA CELOR DE LA MANSOY ACCESÂND GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide