Kit de tuning LUMMA pentru noul Range Rover

Autor: Tudor Rus 19 nov. 2012 Știri auto

La exterior, pachetul presupune dotarea noului Range Rover cu un kit care pune accentul pe aerodinamică. Botezat CLR R, kitul de caroserie vine cu un spoiler faţă prevăzut cu o priză de aer generoasă, ce vine în completarea grilei frontale agresive.

Construit din elemente din fibră de carbon, kitul exterior contribuie şi la creşterea în lăţime a SUV-ului, lucru obţinut graţie aripilor laterale „umflate” şi a pragurilor laterale supradimensionate. Alte elemente noi aduse maşinii sunt difuzorul şi spoilerul spate, evacuările finale rombice duble şi eleronul din fibră de carbon ce vine în prelungirea plafonului.

Cei de la LUMMA Design s-au ocupat şi de roţile noului Range Rover, astfel că SUV-ul rulează pe un set de jante CLR 22 Mono de 22 de inci, în vreme ce suspensia sport plasează Range Rover-ul cu 40 de mm mai aproape de asfalt. Şi performanţele motorului de 5 l al iconicului SUV au fost îmbunătăţite de specialiştii LUMMA, aceştia urcându-i puterea de la 510 la 540 CP, urmând ca ulterior aceasta să fie adusă până la cota de 560 CP.

Conform tunerului, kitul pentru noul Range Rover va fi disponibil începând cu luna aprilie 2013.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide