Klaus Iohannis a vizitat Uzinele Dacia. Ce model a testat

Întrebat dacă ia în calcul să îşi cumpere o astfel de maşină ...

Klaus Iohannis a vizitat Uzinele Dacia. Ce model a testat Klaus Iohannis a vizitat Uzinele Dacia. Ce model a testat

Klaus Iohannis a declarat, joi, după ce a condus noul Duster, că ia în calcul să îşi cumpere o astfel de maşină, şeful statului remarcând progresele făcute în ultimii ani de uzina Automobile Dacia de la Piteşti. 

"Tocmai am condus noul Duster şi pot să va spun că este o maşină care îmi place. Am făcut o vizită astăzi la Uzinele Dacia - Renault şi pot să vă spun că sunt impresionat. Am mai fost în vizită oficială, nu demult, acum doi ani, şi progresul este vizbil, este impresionant. Uzinele Dacia produc 3% din PIB-ul românesc. Am întâlnit foarte mulţi oameni care au vrut să îmi strângă mâna sau să facem o poză împreună. Am constatat că toţi sunt foarte mândri că lucrează aici, ceea ce confirmă calitatea acestei uzine. Avem peste 1.000 de firme care produc piese şi subansamble pentru industria auto. Am condus de la ultima parte a vizitei până aici. E o maşină care mie îmi place", a declarat Klaus Iohannis.

Întrebat dacă ia în calcul să îşi cumpere o astfel de maşină, Iohannis a răspuns: "Da, cu siguranţă merită evalutată această opţiune".

Klaus Iohannis a efectuat, joi, o vizită la uzina Automobile Dacia de la Piteşti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.