Škoda inventează o tehnologie care face Fabia să arate ca un Polo vechi

Škoda a investit un purcoi de resurse pentru a dezolva o tehnologie futuristă, prin care poţi să-ţi configurezi Fabia să arate fix ca un Polo de acum 20 de ani.

Škoda inventează o tehnologie care face Fabia să arate ca un Polo vechi Škoda inventează o tehnologie care face Fabia să arate ca un Polo vechi

Škoda ştie că proprietarilor de modele ceheşti le place viaţa în culori, mai ales când vorbeşti de maşinuţe mici şi simpatice precum Fabia. Plecând de la ideea sistemului Colour Concept, producătorul ceh dezvoltă ShadeChange, o tehnologie care permite proprietarilor să schimbe culoarea diferitor elemente exterioare. 

Proprietarul nu trebuie decât să apese nişte butoane pe ecranul tactil şi gata, toată lumea o să-i vadă diferit maşina. Sistemul a fost dezvoltat de şeful inginerilor Škoda, Pr. Dr. Gio Kyng. Gio-Kyng.

Schimbarea culorii se face prin frecarea rapidă a ecranului tactil, până când se înroşeşte

După aproape două decenii de la apariţia versiunilor Harlequin pentru Volkswagen Polo şi Volkswagen Golf, Škoda reuşeşte să atingă ceea ce şi-a dorit dintotdeauna: să fie un Volkswagen atipic.

Versiunea specială poate fi comandată doar astăzi, 1 aprilie. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.