Škoda îţi personalizează Fabia cu ce poză vrei tu

Gurile rele care spun că Škoda Fabia este prea serioasă pentru segmentul ei să se oprească din vorbit. Programul de personalizare al cehilor este aici!

Škoda îţi personalizează Fabia cu ce poză vrei tu Škoda îţi personalizează Fabia cu ce poză vrei tu

Cehii de la Škoda au înţeles că rolul unei maşini subcompacte nu se (mai) rezumă doar la a fi mică şi la a-şi face bine treaba - cu toate că acestea ar fi cerinţele de bază -, ci trebuie să cuprindă şi elementul fun, neconvenţional, prin care clienţii să poată spune „Uite, pe asta am făcut-o eu să arate aşa”.

Aici intervine programul MyShop Škoda, prin care clienţii de Fabia şi Fabia Combi îşi pot personaliza maşina. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul dedicat şi să-şi aleagă culoarea bordului maşinii lor, după care pot fie să opteze pentru una dintre imaginile abstracte pe care le sugerează producătorul, fie să-şi încarce propria lor poză, pe care o vor primi sub formă de folie autocolantă decupată în aşa fel încât să se încadreze la fix în partea din dreapta a bordului maşinii lor. 

Dacă vrei, poţi să-ţi pui şi imaginea asta chiar. Cei din poză nu trebuie să afle...

Odată plătiţi cei 25 € şi odată intraţi în posesia accesoriului, clienţii pot fie să-şi monteze singuri folia, fie pot apela la un service autorizat Škoda pentru montaj.

Deocamdată, programul este disponibil doar pentru Germania şi Cehia, însă surse oficiale confirmă şi prezenţa lui pentru clienţii din România în viitorul apropiat. Acum, tot ce rămâne de făcut este să ne spuneţi cum v-aţi personaliza maşina. Poate să fie şi o imagine doar cu text - ex: „Nu vorbiţi cu şoferul!”. Aşteptăm sugestiile voastre (foto).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.