Kodiaq vRS – disponibil cu şapte locuri şi cel mai puternic motor diesel din istoria SKODA – FOTO

Autor: Marius Vișan 24 aug. 2018 Știri auto
Kodiaq vRS – disponibil cu şapte locuri şi cel mai puternic motor diesel din istoria SKODA – FOTO

Dezvoltarea viitorului SUV Skoda Kodiaq vRS este în plină desfăşurare, iar lansarea sa este anunţată pentru sfârşitul acestui an la Salonul Auto de la Paris. Kodiaq vRS va avea un motor diesel biturbo de 2.0 litri care livrează 239 CP, utilizat deja pe modelul Volkswagen Tiguan. 

Motorul este posibil să doteze şi următorea Octavia vRS, aşteptată în 2020. Octavia vRS este disponibilă atât cu motor pe benzină, cât şi cu o unitate pe motorină. 

VW Tiguan 2.0 BiTDi BMT 240 4Motion, cu care Kodiaq vRS va împărţi motorul, produce 240 de cai putere. Acestea îl ajută să accelereze de la 0 la 100 de km / h în 6.5 sec – la fel ca generaţia curentă a lui Ford Focus ST, sau a lui Lotus Elise Sport. Viteza maximă este de 228 de km / h – la fel ca un Ford Fiesta ST200.

Marca cehă a lansat primele două poze oficiale, oferind un preview al primului SUV din portofoliul său RS, precum şi noul logo RS care va fi apărea pe toate modelele SKODA RS special concepute pentru sportivitate.

KODIAQ RS, disponibil opţional cu şapte locuri, este alimentat de un motor cu o putere maximă de 176 kW (239 CP) – cel mai puternic motor diesel de producţie din istoria ŠKODA.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide