Kodiaq vRS - disponibil cu şapte locuri şi cel mai puternic motor diesel din istoria SKODA - FOTO

Dezvoltarea viitorului SUV Skoda Kodiaq vRS este în plină desfăşurare ...

Kodiaq vRS - disponibil cu şapte locuri şi cel mai puternic motor diesel din istoria SKODA - FOTO Kodiaq vRS - disponibil cu şapte locuri şi cel mai puternic motor diesel din istoria SKODA - FOTO

Dezvoltarea viitorului SUV Skoda Kodiaq vRS este în plină desfăşurare, iar lansarea sa este anunţată pentru sfârşitul acestui an la Salonul Auto de la Paris. Kodiaq vRS va avea un motor diesel biturbo de 2.0 litri care livrează 239 CP, utilizat deja pe modelul Volkswagen Tiguan. 

Motorul este posibil să doteze şi următorea Octavia vRS, aşteptată în 2020. Octavia vRS este disponibilă atât cu motor pe benzină, cât şi cu o unitate pe motorină. 

VW Tiguan 2.0 BiTDi BMT 240 4Motion, cu care Kodiaq vRS va împărţi motorul, produce 240 de cai putere. Acestea îl ajută să accelereze de la 0 la 100 de km / h în 6.5 sec - la fel ca generaţia curentă a lui Ford Focus ST, sau a lui Lotus Elise Sport. Viteza maximă este de 228 de km / h - la fel ca un Ford Fiesta ST200.

Marca cehă a lansat primele două poze oficiale, oferind un preview al primului SUV din portofoliul său RS, precum şi noul logo RS care va fi apărea pe toate modelele SKODA RS special concepute pentru sportivitate.

KODIAQ RS, disponibil opţional cu şapte locuri, este alimentat de un motor cu o putere maximă de 176 kW (239 CP) - cel mai puternic motor diesel de producţie din istoria ŠKODA.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.