Koenigsegg Agera RS a venit în îmbrăcăminte transparentă la Geneva

Suedezii nebuni de la Koenigsegg au venit la Salonul Auto Geneva 2015 cu două noutăţi: despre prima, Regera, am vorbit deja. Iar acum e timpul pentru a doua.

Koenigsegg Agera RS a venit în îmbrăcăminte transparentă la Geneva Koenigsegg Agera RS a venit în îmbrăcăminte transparentă la Geneva

Koenigsegg Agera RS este a doua noutate prezentată de compania auto suedeză fondată de Christian von Koenigsegg. Spre deosebire de megacarul Regera, care este o bestie nouă şi diferită, Agera RS reprezintă o nouă îmbunătăţire a modelului Agera.

Este, fără doar şi poate, o maşină extrem de impresionantă, cu al său motor de 5,0 litri care dezvoltă 1.170 CP, însă eu am uitat de toate datele tehnice odată ce am văzut-o în realitate. Şi trebuie să spun că este o frumuseţe şi, în acelaşi timp, o onoare, fiindcă vor fi constuite doar 25 de exemplare, dintre care zece s-au vândut deja.

Lucrul care m-a atras cel mai mult la Agera RS a fost caroseria din fibră de carbon nevopsită, care arată pur şi simplu uluitor. De fapt, acesta e şi motivul pentru care Regera este sub Agera RS pe lista maşinilor mele preferate de la Salonul Auto Geneva 2015.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.