Koenigsegg CCXR Special Edition

Producătorul suedez a dat publicităţii primele imagini CGI cu noul bolid de 1018 CP capabil să pună în mare dificultate un alt hypercar de 1000 de CP: Bugatti Veyron.

Koenigsegg CCXR Special Edition Koenigsegg CCXR Special Edition
Termenii de supercar şi ecologie apar de multe ori în contexte conflictuale. Însa Koenigsegg le-a adus împreună pentru a realiza un supercar capabil să ruleze cu etanol. Acesta este dotat cu un motor V8 cu bloc din aluminiu cu injecţie multi punct secvenţială şi două compresoare centrifugale rotrex ce pot crea o presiune de până la 1,5 bar.

koenigsegg-ccxr-special-edition-backPuterea maximă atinsă este de 1018 CP la o turatiţie de 7200 rpm, în timp ce cuplul motor de 1060 Nm este produs la 6100 rpm. Motorul de 4,7 litri al lui Koenigsegg CCXR Special Edition accelerează maşina până la prima sută de km în doar 2,9 secunde, viteza maximă fiind aşteptată să treacă de bariera celor 400 km/h. Consumul mixt se va situa la 22 de litri, un aspect neimportant pentru cel care este dispus să plătească 1,5 milioane de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.