KTM - EICMA Milano 2007

KTM este prezent la Salonul Moto de la Milano cu două noi modele: noul RC8 şi Duke 690 prezentat în premieră mondială la Salonul de la Paris.

KTM - EICMA Milano 2007 KTM - EICMA Milano 2007
În sfârşit RC8 ni se arată în forma pe care o vom vedea pe şosele. Cu un V2 de 1149 cmc capabil să ofere 155 CP şi un cadru din oţel tubular, supersportiva austriacă intră în concurenţă directă cu Ducati 1098.
Duke 690 este ceea ce anticipau specialiştii ca fiind Duke III. Preluând platforma tehnică de la SM 690, noul duce, prezentat în premieră la Paris, evoluează către o utilizare preponderent stradală.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.