KTM Supermono

Se pare că oficiali ai uzinei de la Mattighofen au confirmat faptul că noul Duke îşi va face apariţia în această toamnă, fără însă a preciza cu exactitate data.

KTM Supermono KTM Supermono
Se mai spune că, odată cu aparitia lui KTM Supermono, vor apărea încă două modele surpriză plecând de la acelaşi motor LC4 690 de la Supermoto. Totoodată s-ar fi confirmat şi faptul că Venomul, varianta semicarenată a lui RC8, nu va deveni o realitate, cel puţin pentru următorii doi ani, dar nu este exclus ca acesta să se transforme într-un RC4 Venom, ba din contră, dacă ne gândim bine chiar sună interesant. De aici s-a născut zvonul, pentru că deocamdată este doar un zvon, că designul acestuia ar putea fi preluat de un supermono. Acesta ar putea avea în jur de 70 de cai şi sub 160 de kilograme.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.