KTM X-Bow GT, upgrade pentru maşina-motocicletă la Geneva 2013

Puriştii se vor bucura să audă că la Salonul Auto Geneva 2013 ineditul KTM X-Bow primeşte un upgrade binevenit, concentrat în adăugarea unui indice scurt: GT. Vedem în continuare ce înseamnă acest lucru.

KTM X-Bow GT, upgrade pentru maşina-motocicletă la Geneva 2013 KTM X-Bow GT, upgrade pentru maşina-motocicletă la Geneva 2013

În lumea auto este loc pentru orice. Chiar şi pentru motociclete devenite maşini, cum este cazul lui KTM X-Bow, o propunere considerată dementă prin 2007, când a fost prezentată ideea, dar care a reuşit să subjuge suficient de mult clienţi până acum.

Iată că, la Salonul Auto Geneva 2013, urmează să vedem o evoluţie a acestui vehicul, care se va numi KTM X-Bow GT. Unde ”GT” nu înseamnă că vorbim de un plus de lux în stilul cunoscut al gran turismelor.

GT înseamnă că modelul KTM X-Bow are dreptul de acum la un parbriz şi la geamuri laterale, şoferul şi pasagerul putând renunţa la căşti pentru a se bucura mai mult de senzaţiile din această maşină.

Mai mult, KTM X-Bow beneficiază şi de un acoperiş demontabil, care poate fi folosit până la viteze de 150 km/h, în timp ce parbrizul este încălzit şi beneficiază de şergătoare, X-Bow fiind mai sigur de utilizat acum pe timp de ploaie, deoarece vizibilitatea se îmbunătăţeşte astfel.

Din punct de vedere tehnic, propulsorul turbo de 2,0 litri (de origine Audi) oferă acum 285 CP (faţă de 240 CP versiunea precedentă), iar valoarea cuplului maxim ajunge la 420 Nm (faţă de 310 Nm înainte).

Cei interesaţi vor putea cumpăra noul KTM X-Bow GT pentru un preţ care începe de la peste 86.000 de euro, în lunile care urmează premierei mondiale de la salonul auto elveţian.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.