KTM X-BOW R la Paris

KTM a lansat oficial o versiune mai puternică a modelului X-BOW. Noul model va apărea pe piaţă în 2011 şi va avea 300 CP.

KTM X-BOW R la Paris KTM X-BOW R la Paris

KTM lucrează la versiunea de 300 CP a modelului X-BOW. Performantul model austriac va fi prezent la Salonul Auto de la Paris dar va fi disponibil doar din 2011 pentru publicul larg. Până acum, X-BOW s-a vândut în peste 500 de exemplare în toată lumea de la lansarea sa în 2008. Versiunea actuală are 790 kg, 240 CP şi este vândută prin 50 de parteneri europeni şi 10 importatori pe plan mondial.

Modelul 2011 va purta litera "R" alături de denumire. Motorul este tot de proveninţă Audi şi va fi acelaşi propulsor montat şi pe modelul S3.

Datorită modificărilor aduse prin intermediul electronicii, noul model va dezvolta 300 CP. Poziţia de condus este mai joasă în noul model, iar are prinderi modificare ceea ce va permite viteze mai mari şi o şi mai mare precizie. Pentru clienţii specializaţi, vor fi disponibile două pachete denumite "Sport" şi "Race".

Fotografiile noului model au fost făcute la prima ieşire pe legendarul circuit Nurburgring. Informaţii detaliate şi preţurile noului model vor fi disponibile la începtului anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.