Kumho - noi tehnologii

Kumho, producătorul coreean de anvelope, a dat publicităţii primele date cu privire la noul său proiect în materie de cauciucuri inteligente.

Kumho - noi tehnologii Kumho - noi tehnologii
Cei de la autoexpress prezintă noul proiect al producătorului de anvelope Kumho. Cauciucurile concept se pot adapta singure la suprafaţa şi la condiţiile de rulare, cu ajutorul unui material special, un polimer electro-activ. Materialul răspunde "stimulilor" electrici, modificându-şi forma, mai precis desenul striaţilor de pe cauciuc, ceea ce are implicaţii directe asupra aderenţei. Aceste cauciucuri concept sunt montate pe un vehicul experimental, denumit Epoch. Anvelopele nu sunt singurele invovaţii ale lui Epoch, caroseria fiind construită din bambus, iar panourile interioare şi cele de pe portiere sunt fabricate din cauciuc reciclat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.