Kumho - Primul cauciuc cu talonul de 15

Kumho a lansat la SEMA SHOW cauciucul cu cea mai mică înălţime în procente. Iar lăţimea este şi ea pe măsură.

Kumho - Primul cauciuc cu talonul de 15 Kumho - Primul cauciuc cu talonul de 15

Cauciucuri de bling blingDimenisiunile noului cauciuc sunt următoarele: 385/15ZR22. Asta înseamnă că avem o lăţime de 385 de mm, o înălţime a balonului cauciucului de 15% din 385 de mm şi un diametrul al jantei pe care va fi montat de 22 de inch. Indicativul de viteză ZR ne atrage atenţia asupra modelelor vizate de producătorul coreean: Ferrari F430, Dodge Viper şi Corvette Z06.

"Primul cauciuc din lume din seria 15 este exemplul perfect pentru a reliefa devotamentul nostru în sectorul de cercetare şi dezvoltare. Noul model este unul din numeroasele inovaţii aduse de compania noastre, ce cuprind gumele cu aromă, cele cu fum culorat şi cauciucurile X-Speed", a declarat Sae-chul Oh, preşedintele Kumho.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.