LA Auto Show 2010: Porsche Cayman R

Porsche va lansa la Salonul Auto de la Los Angeles noul Porsche Cayman R, un model mai uşor şi mai puternic decât Porsche Cayman S.

Noul Porsche Cayman R se va lansa în premieră mondială la LA Auto Show 2010. Noul Porsche Cayman R este mai uşor cu 55 kg, iar propulsorul dezvotă cu 10 CP mai mult faţă de Porsche Cayman S. Oficialii Porsche susţin că a fost îmbunătăţit şi comportamentul maşinii datorită unor modificări speciale ale şasiului sport.

Porsche Cayman R cu al său propulsor de 3,4 litri, care dezvoltă 330 CP, este capabil să atingă 100 km/h în 5 secunde. Acestă performanţă este atribuită variantei standard, adică maşina este echipată cu o cutie manuală cu şase viteze iar puterea este transmisă punţii spate. Opţional, se poate comanda cutia PDK cu şapte trepte de viteze, ceea ce face ca timpul în care se atinge 100 km/h să scadă cu 0,1 secunde. În combinaţie cu pachetul Sport Chrono, timpul de la 0 la 100 km/h se reduce la 4,7 secunde.

Noul Porsche Cayman R va fi disponibil spre vânzare începând cu luna februarie 2011, iar preţul de vânzare pentru Germania este de 69.830 euro, valoare care include şi TVA-ul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.