La ce trebuie să fii atent atunci când îţi cureţi maşina de zăpadă. VIDEO

Toată lumea se plânge de zăpadă. Că de ce a nins, de ce nu s-a curăţat zăpada, de ce s-a curăţat zăpada, de ce, de ce, de ce? Un lucru e cert, însă: se putea şi mai rău.

La ce trebuie să fii atent atunci când îţi cureţi maşina de zăpadă. VIDEO La ce trebuie să fii atent atunci când îţi cureţi maşina de zăpadă. VIDEO

Dacă în dimineaţa asta ai dat la lopată minute bune ca să îţi dezgropi maşina din zăpadă, trebuie să ştii că eşti un norocos. De ce? Pentru că se putea şi mai rău. După cum se poate vedea în videoclipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.