La cursele de viteză în coastă din Elveţia vezi cele mai ciudate vehicule. VIDEO

De exemplu, un cap tractor. Sau nişte băieţi care îşi fac drum până în vârf pe nişte cărucioare de supermarket motorizate.

La cursele de viteză în coastă din Elveţia vezi cele mai ciudate vehicule. VIDEO La cursele de viteză în coastă din Elveţia vezi cele mai ciudate vehicule. VIDEO

Chiar dacă Elveţia este una dintre cele mai stricte state când vine vorba despre amenzi pentru contravenţii rutiere, se pare că elveţienii ştiu să se distreze atunci când li se dă voie.

Singurul sport cu motor permis este viteza în coastă, toate celelalte discipline fiind interzise după accidentul oribil din 1955 de la Le Mans, când au murit în jur de 130 de oameni, după cum scrie Jalopnik. Şi pentru că e singurul sport permis, elveţienii îşi fac de cap cu vehicule care mai de care mai ciudate - de la un cap tractor care face drifturi şi până la nişte cărucioare de supermarket motorizate. Pare distractiv.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.