La Frankfurt 2011 va apărea Mercedes-Benz GLC, rival pentru BMW X6

Se pare că una dintre marile surprize de la Salonul Auto Frankfurt 2011 va fi o versiune life-style a noului Mercedes-Benz ML, care îşi propune să rivalizeze cu BMW X6. Noul indicativ: Mercedes-Benz GLC.

La Frankfurt 2011 va apărea Mercedes-Benz GLC, rival pentru BMW X6 La Frankfurt 2011 va apărea Mercedes-Benz GLC, rival pentru BMW X6

Cei de la Mercedes-Benz vor avea destul de multe premiere la Salonul Auto Frankfurt 2011: pe lângă noile generaţii Mercedes-Benz A-Class, B-Class şi noul ML, zvonurile spun că vom mai avea parte şi de un model nou, care să rivalizeze direct cu BMW X6: Mercedes-Benz GLC.

Pentru început, acesta va apărea sub formă de concept, iar cei de la Mercedes-Benz ne oferă un fel de teaser prin această schiţă. Din care înţelegem că vorbim de un Mercedes-Benz ML cu o alură mai sportivă şi a cărui tehnică va pune un accent mare pe caracterul dinamic.

Noul Mercedes-Benz GLC va avea doar 4 locuri şi motorizări mai puternice decât Mercedes-Benz ML, dar un model de serie nu este aşteptat înainte de 2013. Cam tot atunci va apărea şi Audi Q6, un SUV life-style bazat pe platforma viitorului Audi Q7.

Totuşi, cei de la BMW stau relativ liniştiţi, deoarece până la jumătatea acestui deceniu va apărea noua generaţie BMW X6. Prin urmare, dacă sunteţi ahtiaţi de astfel de SUV-uri de lux sportive, veţi avea o alegere destul de grea. Voi ce credeţi:

VA FI MERCEDES GLC MAI BUN DECÂT BMW X6 ŞI AUDI Q6?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.