La începutul anului aveam aceste poze despre noul Duster (galerie foto)

S-a schimbat schimbarea

La începutul anului aveam aceste poze despre noul Duster (galerie foto) La începutul anului aveam aceste poze despre noul Duster (galerie foto)

ARTICOL ÎN RELUARE (DIN IANUARIE 2017)

Noul model Duster al fabricii din Mioveni va apărea pe piaţă, cel mai probabil, anul viitor. El se va numi Grand Duster, va fi un 4X4 cu 5 sau 7 locuri, care ar putea costa 13.000 de lire sterline, scrie autoexpress.co.uk.

Jurnaliştii englezi spun că deocamdată nu se ştiu detalii despre motorizarea pe care o va avea noua maşină, dar n-ar trebuie să ne aşteptăm la prea multe îmbunătăţiri: „va rămâne neîmpopoţonat, low tech, pentru că focusul este pe exterior. Scaune din stofă, geamuri electrice pe faţă, jante din oţel, Radio DAB, vor fi dotările de bază. La versiunea superioară va avea senzori de control al climei, SAT-NAV şi parcării, ca standard”

Cel mai probabil motoarele disponibile pe actualul Duster se vor regăsi şi pe viitorul model. Cel de 1.2 litri turbo pe benzină va continua să fie disponibil, dar actualul diesel de 1,5 litri este probabil să fie abandonat în favoarea unui motor diesel de 1,6 litri mai mare şi mai puternic.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.