La o liniuţă cu....Batmobilul

Nu este vorba doar de unul, ci de două batmobiluri care au fost testate într-o cursă "roată la roată" într-o emisiune din SUA.

La o liniuţă cu....Batmobilul La o liniuţă cu....Batmobilul

Dacă Batman se numără printre eroii tăi preferaţi, cu siguranţă te-ai întrebat de ce este în stare maşina sa, care atrage toate privirile, de fiecare dată când apare în oraş.
Aceeaşi întrebare şi-au pus-o şi cei de la emisiunea Super Power Beat Down care au organizat un test cel puţin interesant între două maşini ce au stârnit idei fanteziste în mintea oricărui fan Batman. Astfel, au pus faţă în faţă două batmobiluri pentru a vedea de ce performanţe sunt capabile. Unul dintre batmobiluri este cel folosit în serialul de televiziune din anii '60, iar celălalt este cel din filmul apărut în anul 1989.
Ambele maşini sunt construite pe baza unor automobile Chevrolet, cel din anii '60 este un Corvette C4 cu motor de 6 litri, care dispune de o putere cuprinsă între 305 şi 325 CP şi poate ajunge la o viteză maximă de 257 km/h.
Mai mult, poate parcurge un sfert de milă în aproximativ 10 secunde. Batmobilul din 1989 este construit pe structura unui Chevrolet Camaro cu motor V8 de 5.7 litri. Acesta poate atinge o viteză maximă de 290 km/h şi are nevoie de 11 secunde pentru a parcurge un sfert de milă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.