La protecţia pietonilor, Trekol este mai tare decât un Volvo

Nu ştim ce anume implică mai exact „protecţia pietonilor”, însă mutantul ăsta rusesc poate să treacă peste oameni - la propriu - fără să-i rănească.

La protecţia pietonilor, Trekol este mai tare decât un Volvo La protecţia pietonilor, Trekol este mai tare decât un Volvo

Recent am scris că sistemele de siguranţă Volvo sunt atât de bune încât devine frustrant dacă îţi sare ţandăra şi vrei să dai peste ceva sau cineva. Desigur, asta nu trebuie să se întâmple, însă dacă nu s-ar întâmpla, nu ar exista ştirile de la ora cinci.

În aceeaşi categorie - maşini care nu fac rău oamenilor - s-ar încadra şi utilitara TREKOL-39294, ale cărei anvelope acţionează, în momentul trecerii peste o persoană culcată la pământ, ca un masaj binevenit. Mulţumită anvelopelor de mică presiune - de doar 0,12 kg / cmc - TREKOL poate să treacă peste orice. De fapt, următorul pas în direcţia presiunii aplicate ar fi levitaţia. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.