La un pas de dezastru, din cauza unui inconştient - VIDEO

În a doua zi de Paşte o şoferiţă din Zalău a fost la un pas ...

La un pas de dezastru, din cauza unui inconştient - VIDEO
La un pas de dezastru, din cauza unui inconştient - VIDEO

 


În a doua zi de Paşte o şoferiţă din Zalău a fost la un pas să facă accident din cauza unui şofer care s-a angajat într-o depăşire periculoasă pe linia continuă, scrie Adevărul.ro. Incidentul a fost filmat cu camera de pe bordul maşinii, şi ne arată încă o dată cam până unde poată să ducă viteza excesivă şi nerespectarea regulilor.

Din fericire, tânăra împreună cu fiica sa în vârstă de doar 10 luni, s-au ales doar cu o sperietură, dar este hotărâtă să facă plângere la poliţie.

„În cursul zilei de 2 mai, în timp ce mă deplasam împreună cu fiica mea de 10 luni de la Cluj spre Zalău, înainte de localitatea Sânpaul, un autoturism BMW cu numere de Franţa, a efectuat pe linie continuă o serie de depăşiri periculoase, punând în pericol viaţa mea şi a altor participanţi la trafic.Ultima maşina din coloană nu a reuşit să frâneze la timp, trăgând de volan spre stânga şi ieşindu-mi în cale”, povesteşte femeia pentru Adevărul.ro.

Poliţia din Sălaj a afirmat că în asemenea situaţii se pot fi depuse plângeri, dar potrivit legislaţiei constatarea contravenţiilor se stabileşte doar de poliţistul rutier. 

Intregul incident poate fi văzut în clipul de mai jos 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.