Lada Niva 6×6 Pickup este din Rusia şi costă doar 6.400 de euro - GALERIE FOTO

Această versiune unică Lada Niva poate fi o alternativă mult mai accesibilă la modelul Mercedes-AMG G63 6×6

Lada Niva 6×6 Pickup este din Rusia şi costă doar 6.400 de euro - GALERIE FOTO Lada Niva 6×6 Pickup este din Rusia şi costă doar 6.400 de euro - GALERIE FOTO

Această versiune unică Lada Niva poate fi o alternativă mult mai accesibilă la modelul Mercedes-AMG G63 6×6, dar adevărul este că în afară de cele şase roţi, cele două maşini nu au nimic în comun. Cu toate acestea ea poate fi cumpărată de pe un site rusesc cu 500.000 de ruble, echivalentul a 6.366 de euro. 

La bază se află o lada Niva din 2002 cu un motor modificat de 150 DE cai putere. Maşina are aproximativ 100.000 km pe kilometraj şi o caroserie puternic modificată. SUV-ul a fost transformat într-un pick-up 6x6 care are proiectoare auxiliare, un portbagaj mare, trepte laterale, o bară faţă din oţel, cauciucuri off-road şi multe alte facilităţi care i-au schimbat total stilul şi i-au sporit abilităţile în off-road. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.