Lada ridică ştacheta

Prezentat iniţial ca un concept la Salonul Auto de la Geneva, noul model al constructorului rus va ţinti în gama low buget.

Lada ridică ştacheta Lada ridică ştacheta

Concept C a fost considerat un model de plecare foarte bun pentru o gama întreaga de maşini, de la hatchback la SUV. Versiunea de serie insă se depărtează foarte mult de conceptul prezentat în urmă cu câteva luni, fiind un sedan ce pare să fie un concurent direct al lui Chevrolet Aveo. Deşi asta ne duce cu gândul la un model cu un preţ de plecare foarte mic, noua Lada va putea fi dotată cu sisteme avansate de ABS si ESP, xenon şi oglinzi încălzite.

Gama de motorizări va cuprinde propulsoare cu cilindree intre 1,6 litri si 2.0 litri. Se aşteaptă ca primul exemplar să iasă pe porţile fabricii undeva în 2009.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.