LaFerrari are o mică problemă cu focul, dar nu se face un recall, ci un „upgrade”

Cel mai scump model de stradă Ferrari are, se pare, o mică problemă cu focul, în sensul că s-ar putea ca rezervorul de combustibil să se aprindă (puţin, nu mult).

LaFerrari are o mică problemă cu focul, dar nu se face un recall, ci un „upgrade” LaFerrari are o mică problemă cu focul, dar nu se face un recall, ci un „upgrade”

Noul LaFerrari face parte din grupul extrem de select al noilor hypercaruri, alături de nume ca Porsche 918 Spyder, McLaren P1 şi Koenigsegg Agera R.

Totodată, însă, se pare că nu e singurul grup exclusivist din care face parte, celălalt fiind „grupul maşinilor foarte scumpe care iau foc” (aşa l-am denumit noi). Astfel, cei de la Ferrari au hotărât să rezolve problema cât mai repede, prin intermediul unui „upgrade”.

Vezi tu, acest „upgrade” e felul italienilor de a spune „recall”. Doar că „rechemare în service” e folosit doar de cei slabi de înger, nu şi de cei care au ales să îşi mişoreze producţia ca să păstreze sentimentul de exclusivitate.

Acestea fiind spuse, toate exemplarele LaFerrari vor primi câte un rezervor de combustibil nou, probabil mai bun - că doar e „upgrade”, care o să micşoreze şansele ca fundul maşinii să ia puţin foc (dar un foc mic, cu flăcări cât se poate de inofensive, aşa cum se poate vedea mai jos).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.