Lamborghini a construit un Huracán pentru off-road - GALERIE FOTO

Lamborghini a prezentat astăzi Huracán Sterrato, un concept off-road construit pe baza modelului Huracán.

Lamborghini a construit un Huracán pentru off-road - GALERIE FOTO Lamborghini a construit un Huracán pentru off-road - GALERIE FOTO

Lamborghini a prezentat astăzi Huracán Sterrato, un concept off-road construit pe baza modelului Huracán.

Sub caroseria lui Huracán Sterrato se află Huracán Evo, cu acelaşi motor V10 de 5,2 litri care produce 640 de cai-putere. Tot de la Huracán a fost împrumutat sistemul Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI), "creierul" supercarului. LDVI controlează numeroase sisteme, precum tracţiune integrală, sistemul de direcţie pe toate roţile, torque vectoring şi multe altele care anticipează următoarea mişcare a şoferului. Cu toate acestea, Lamborghini a setat LVDI pentru condus off-road, tracţiune îmbunătăţită şi un control mai bun asupra punţii spate.

Constructorul din Sant'Agata a venit cu îmbunătăţiri şi la exterior. Sterrato este mai înalt cu aproape 5 centimetri faţă de Huracan, iar astfel unghiurile de atac şi degajare au fost îmbunătăţite. Jantele de 20 de inchi au primit anvelope cu balon mai mare şi stau ascunse sub pasajele roţilor care au fost şi ele extinse.

Sub maşina a fost montat un scut, dar şi protecţii suplimentare din aluminiu montate direct pe şasiu. Totodată, Sterrato vine cu praguri cu protecţii de aluminiu. Zona motorului şi prizele de aer sunt protejate, iar alte elemente de protecţie sunt dispunse peste tot pe caroserie.

Pentru a spori aspectul off-road Lamborghini a adăugat o bară LED pe plafonul maşinii şi lumini LED pe bara faţă şi spate. Constructorul italian spune că la interior Sterrato vine cu o cuşcă de protecţie din titanium, centuri de siguranţă cu sistem de prindere în patru puncte şi scaune sport. Imagini cu interiorul nu au fost făcute publice.

În acest moment, Lamborghini Huracan este un concept off-road fără şanse de producţie în serie. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.