Lamborghini Accademia este genul de „şcoală” de la care n-am lipsi niciodată [VIDEO]

Italienii au pregătit un program de cursuri menite să te facă să înţelegi şi să stăpâneşti mai bine modelele Lamborghini pe zăpadă. Clipul de prezentare este suficient ca să ne dorim să facem şi noi asta măcar o dată.

Lamborghini Accademia este genul de „şcoală” de la care n-am lipsi niciodată [VIDEO] Lamborghini Accademia este genul de „şcoală” de la care n-am lipsi niciodată [VIDEO]

OK, oameni buni, în cazul în care aveaţi gânduri secundare în privinţa achiziţionării unui Lamborghini - nu pare chiar genul de maşină cu care ai vrea să ieşi pe zăpadă - trebuie să ştiţi că brandul italian v-a pregătit un program de condus care să vă ajute să scăpaţi de ele. 

Porsche Ice Force - cum a fost în Laponia, pe gheaţă

Lamborghini Accademia 2015 se desfăşoară în trei state - Colorado (Aspen), Japonia (Nagan) şi Italia (Livigno) şi pune la îndemâna cursanţilor piloţi profesionişti şi trasee special amenajate pentru distracţie învăţarea controlării maşinii în condiţii nu foarte favorabile.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.