Lamborghini condus cu 300 km/h de un belgian orb

Aţi fi avut curajul să vă aflaţi într-un Lamborghini închiriat în drepta lui Costermans, un blegian care şi-a pierdut vederea acum patru ani ?

Luc in Lamborghini GallardoÎn timp ce pentru unii şoferi a atinge 192 mph (circa 309 km/h) este un lucru obişnuit când vorbim despre o persoană nevăzătoare acesta se transformă într-un record de viteză. Credeaţi că aşa ceva se poate întâmpla doar în filme?

Dacă una din dorinţele personajului orb interpretat de Al Pacino în celebrul "Parfum de femeie" a fost să conducă un Ferrari, Luc Costermans, un belgian cu adevărat orb, a avut dorinţa de a depăşi 300 km/h într-un Lamborghini. Astfel belgianul a reuşit să "rupă" recordul stabilit de un alt orb înaintea sa dar nu şi modelul Gallardo pe care l-a condus.

Desigur că belgianul a avut în ajutorul său şi un copilot care trebuie să fi avut un curaj nebun atunci când a acceptat provocarea. Chiar dacă în prezent deţine recordul de viteză atins de o persoană nevăzătoare, Luc Costermans trebuie să se pregătească pentru o nouă provocare. Mike Newman, cel care deţinea recordul până acum a anunţat că are de gând să atingă 320 km/h într-un model Keating TKR.

Tindem să credem că belgianul nu se va opri la recordul actual, mai ales că printre provocările cărora le-a răspuns se numără şi un tur al Franţei cu un avion de mărime mică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.