Lamborghini Countach - Replica din beci

După ce a urmărit Cannonball Run, un american obsedat de Lamborghini Countach a hotărât să-şi facă o replică în propriul beci.

Lamborghini Countach - Replica din beci Lamborghini Countach - Replica din beci

Masina a fost in beciTotul a început acum 17 ani, când Ken Imhoff a fost impresionat de bolidul italian şi a dorit să aibă aşa ceva în propria casă. Asfel, americanul a construit în pivniţa casei sale o replică de o calitate deosebită. Ken a realizat şasiul, caroseria, a montat o suspensie de la Corvette C4, un motor V8 de 351 CP şi o cutie de viteze ZF cu 5 trepte de viteze.

La final, o mică problemă a avut fanul american. Maşina a fost construită în beciul casei sale, iar de acolo nu putea fi scoasă. O firmă a trebuit contractată pentru a realiza o ieşire din subsolul casei, pentru ca toată lumea să-i admire creaţia. Una care nu este deloc rea.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.