Lamborghini Countach - Replica din sârmă

Benedict Radcliffe este un artistist non-conformist, pasionat de automobile, care a reuşit să creeze un Lamborghini cu totul inedit.

Lamborghini Countach - Replica din sârmă Lamborghini Countach - Replica din sârmă

O prezenta ineditaCe puteţi vedea în pozele alăturate este un Lamborghini Countach creat din tuburi subţiri de 10 mm de oţel, sudate împreună pentru a ne aduce aminte de un model foarte îmdrăgit. Impresionant este şi nivelul de detalii regăsit, putându-se observa chiar şi denumirea Pirelli P7 de pe balonul imaginar al cauciucurilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.