Lamborghini de un milion de euro?

Compania italiană Lamborghini vrea să scoată pe piaţă un nou hypercar, într-o serie limitată de numai 20 de maşini, dintre care 10 vor fi pentru SUA.

Lamborghini de un milion de euro? Lamborghini de un milion de euro?

Zvonurile spun că Lamborghini vrea să lanseze pe piaţă un nou model, care va fi produs într-o serie limitată de 20 de maşini şi va avea un preţ de 1 milion de euro. Acesta se pare că se va baza tehnic pe Murcielago LP640, astfel încât zvonul că toate cele 20 de maşini au fost deja comandate de viitorii proprietari, care au plătit deja un avans de 300.000 USD.

Conform Motor Authority, în mod ironic, zvonurile au apărut prima dată pe forumul Ferrari Chat, unde se spune că noul hypercar Lamborghini va avea un look asemănător avioanelor de luptă cu reacţie”,  Lamborghini s-ar putea să prezinte ofical noul model în luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.