Lamborghini Gallardo al Poliţiei italiene distrus

Poliţia din Bologna a rămas fără cea mai râvnită maşină de patrulă, un Lamborghini Gallardo LP 560-4, distrus într-un accident cât se poate de stupid.

Lamborghini Gallardo al Poliţiei italiene distrus Lamborghini Gallardo al Poliţiei italiene distrus

Poliţitia rutieră din Bologna se putea lăuda cu un Lamborghini Gallardo LP 560-4, folosit pentru patrularea pe autostradă. "Se putea" este exact expresia potrivită pentru că acest model a suferit o daună totală, în urma unui accident destul de stupid în Cremona. Într-o manevră de evitare a unui şofer care nu a acordat prioritate la ieşirea dintr-o benzinărie, şoferul "bolidului justiţiar" a pierdut controlul şi a intrat în maşinile parcate de pe marginea şoselei.

"Perla" Poliţiei bologneze, Lamborghini Gallardo LP 560-4 se întorcea de la un eveniment în cadrul căruia a fost expus în faţa studenţilor şi era precedat de un alt automobil de Poliţie. În urma accidentului cei doi oameni ai legii au suferit contuzii şi şoferul are şi o coastă ruptă dar maşina se pare că va trebui să fie băgată într-o sesiune de reparaţii capitale. Sau poate cei de la Lamborghini vor mai face o donaţie cu un Lambo nou nouţ. Actualul avea o vechime de doar un an de zile şi l-a înlocuit pe precedentul care avea 100.000 km la bord.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.